Dinsdag 18 december 2018

Klimaat, Natuur & Milieu

Rudolf Brand

Circulair Culinair

In september 2017 opende CIRCL aan de Amsterdamse Zuidas, een showcase van de circulaire economie. CIRCL is neergezet als een paviljoen om te leren, te inspireren en te verbinden. Er worden zeer bewuste keuzes gemaakt m.b.t. duurzaamheid en hergebruik. Ook binnen het restaurant van CIRCL zijn veel beginselen van de circulaire economie doorgevoerd; deze sluiten prima aan bij de beginselen van Slow Food: groenten spelen een hoofdrol, aangevuld met (vlees)producten van plaatselijke leveranciers (Lindenhoff, Natuurlijk Beheer, InStock) die op dat moment in de markt of in het seizoen zijn. Chef Rudolf Brand verwelkomt ons met een bijzonder 4-gangen diner volgens circulaire beginselen.

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

← vorig evenement volgend evenement →